Un plus de valoare pentru stațiunea Băile Olănești: 4,6 milioane de lei


Vineri, 22 februarie, la Primăria Băile Olănești, a fost semnat contractul de îmbunătățire a infrastructurii din localitate, respectiv modernizarea Parcului Unirii. Au fost prezenți primarul Sorin Vasilache, managerul proiectului, Ovidiu Iliuță, reprezentantul firmei ce se va ocupa de derularea lucrărilor propriu-zise și angajați ai primăriei. Investiția se ridică la 4,6 milioane lei + TVA și se va întinde pe 16 luni, din care trei luni pentru proiectare și 13 luni pentru lucrări. Cofinanțarea va fi asigurată de către administrația publică locală și este de 2%.
Potrivit datelor furnizate de către edilul Sorin Vasilache, investiția va cuprinde: modernizarea accesului în parc, construirea unei fântâni arteziene muzicale, modernizarea iazului, construirea unei cascade, dotarea cu mobilier urban – mese, băncuțe, modernizarea locului de joacă, amenajarea de aparate fitness, modernizarea iluminatului public, un punct informativ automatizat, mese de șah, de tenis etc.
„Am convingerea că infrastructura din Băile Olănești va fi mai modernă, mai complexă și va aduce un plus de valoare stațiunii”, au fost vorbele primarului Sorin Vasilache la semnarea contractului.