Turneu național de tenis juvenil în Râmnicu Vâlcea


• în week-end, Tenis Club organizează competiția „TROFEUL VASINEACȘU”
La finalul acestei săptămâni, în zilele de 10, 11 și 12 decembrie, Tenis Club Râmnicu Vâlcea va organiza un turneu de tenis de câmp la sediul clubului, situat pe strada Știrbei Vodă, nr. 215, la ieșirea din Râmnicu Vâlcea spre Olănești. Competiția ce se va desfășura pe zgură (în balon) promite să aducă la start numeroși copii pasionați ai „sportului alb” din mai multe zone ale țării. De altfel, competiția denumită „TROFEUL VASINEACȘU” se desfășoară sub egida Federației Române de Tenis și este încadrată în prima categorie valorică. Probele evenimentului la care facem referire sunt destinate mai multor categorii de vârstă, așa cum ar fi Under 10, Under 12 și Under 14. De menționat și faptul că fiecare probă se va desfășura atât la feminin, cât și la masculin.

Premii pentru câștigători

Conform informațiilor oferite de către organizatorii întrecerii, câștigătorul și finalistul fiecărei categorii din concurs vor primi vouchere Babolat, în valoare de 200 lei, respectiv 100 lei. Participanților le vor fi asigurate cazarea și masa în mod gratuit, la două pensiuni din zonă.
La capitolul date tehnice ale „TROFEULUI VASINEACȘU”, vă putem informa că arbitrul principal (AP) va fi Iordache Giban, director de turneu – Darius Brăguși, persoană de contact – Larisa Brăguși.
La categoria de vârstă 10 ani (feminin și masculin), meciurile turneului vor debuta vineri, 9 decembrie, cu începere de la ora 13.00.