Teatrul Ariel deschide noua stagiune


Noua stagiune a Teatrului Municipal Ariel debutează cu spectacolul „Noaptea trece chiar și prin piatră”, de Leonid Andreev, regia Horațiu Mihaiu, coregrafia Mălina Andrei. Piesa se va juca în zilele de 8 și 9 octombrie 2013, începând cu ora 19.00, la sala Cinema Ostroveni. Actorii distribuiţi în spectacol sunt: Dan Constantin, Ana Turos, Gabriel Popescu, Alin Păiuș, Diana Cătănescu, Alex Popescu, Alin Holcă, Mădălina Floroaica, Georgiana Marin, Marius Firescu, Michael Paicu, Cătălina Sima, Julliet Attoh, Carmen Firescu.

„Noaptea trece chiar și prin piatră” este un spectacol inedit în care se regăsesc muzica, dansul, poezia, arhitectura, pictura… Prin aluziile scenice, spectacolul este dedicat regizorului Silviu Purcărete.

Pe scena unui teatru patru personaje vii se pregătesc de premiera unui spectacol bine plătit care va avea o singură reprezentație. Spectatorul vede prin ochii creatorului de teatru intriga care se construiește în jurul acestei povești printr-o succesiune de imagini filmice, dinamice, ce înfățișează momente cotidiene și momente excepționale din viața unei persoane. Îmbinând comicul și dramaticul, piesa devine o provocare pentru spectatorul dornic mereu de nou, de imagini interesante, de emoții intense…

Informaţiile ne-au fost furnizate de Adela Lac, consilier de comunicare al Teatrului Ariel.