Te poți bucura de câștiguri excelente încă de la primul job, numai la Studio20


Ești boboc la facultate și îți cauți un job? Sau, din contră, te apropii de finalul studiilor și nu știi în ce direcție să te îndrepți? Indiferent de situație, ideal este să găsești un job cât mai bine plătit, care să îți aducă numeroase satisfacții atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Și, desigur, cel mai probabil ai nevoie și de o oarecare flexibilitate privind programul de lucru. Soluția ți-o poate oferi Studio20 – află mai multe despre o carieră în domeniul videochat-ului!

Despre Studio20 se poate spune că se numără printre pionierii în domeniul videochat-ului din România. Cu o experiență de 20 de ani și peste 20 de sedii atât în țară, cât și în străinătate (în Cehia, Ungaria, Columbia și SUA), compania a ajuns la un succes remarcabil, numărându-se printre cele mai cunoscute nu doar pe plan național, ci și pe plan internațional. Faima îi este confirmată și de numeroasele premii, cele mai multe câștigate în ultimii 10 ani la festivaluri internaționale de profil („Best Cam Studio” la gala YNOT sau „Studio of the Year” la gala GFY Awards).
Având o vastă experiență atât în domeniu, cât și în privința valorificării și respectării angajaților, Studio20 propune un pachet salarial excelent, cu un venit minim satisfăcător și bonusuri suplimentare foarte motivante. Pe scurt, detaliile sunt următoarele:

  1. Venit minim lunar de 1000$. Compania garantează acest câștig pentru toate modelele nou angajate (chiar și cele cu 0 experiență în domeniu sau pe piața muncii) în primele 3 luni de angajare.
  2. Comision de bază de 50%. Acesta este valabil încă din prima zi de lucru și se adaugă venitului lunar/
  3. Bonusuri de 5% pe baza performanțelor: pentru primele 100 de ore active pe lună (inclusiv streaming mobil și apeluri video); pentru câștiguri de minim 15.000$ pe lună; pentru un comportament online exemplar; pentru colaborare pe termen lung.
  4. Loialitatea îți este răsplătită cu un bonus suplimentar de fidelitate, valabil de la împlinirea a 12 luni de activitate în cadrul companiei și calculat pe baza performanțelor din lunile anterioare.
  5. După 3 luni de activitate, ai posibilitatea de a accesa un credit fără dobândă și fără comisioane direct de la Studio20, ratele fiind reținute automat din câștigurile lunare.

Așa cum am menționat, Studio20 nu impune nicio condiție privind experiența, din dorința de a acorda o șansă oricărei persoane – în special celor aflate la început de drum. Iar pentru a-ți asigura o evoluție optimă la locul de muncă, studio-ul de videochat îți oferă, în primele săptămâni de muncă, o perioadă de training: vei primi sfaturi privind activitatea de model de videochat, indicații privind utilizarea corectă a aparatelor tehnice și video și informații despre site-urile pe care vei lucra.
De asemenea, tot în această perioadă de training vei avea și prima sesiune foto individuală. La aceasta vor participa și consilierii de imagine ai Studio20 care, ulterior, îți vor oferi sfaturi pentru a-ți îmbunătăți imaginea: de la aspecte legate de look (ținute, coafură, machiaj, accesorii) la cele legate de comportament (gesturi, mimică, limbaj).
Și, nu în ultimul rând, dacă dorești să te axezi și pe studii, poți alege să lucrezi part-time (4 ore/zi) și îți poți stabili turele: în timpul zilei, seara sau noaptea. De asemenea, ai posibilitatea de a lucra de la unul din sediile Studio20 sau, dacă este posibil, chiar din confortul propriei tale locuințe. Astfel, tu îți coordonezi cel mai bine timpul pentru a reuși și la facultate, și la job, și a avea chiar și timp liber pentru cei dragi!
Începe-ți aventurile de pe piața muncii cu jobul perfect, bine plătit și cu program flexibil, angajându-te ca model de videochat! Intră aici pentru a descoperi cum poți stabili un prim interviu cu echipa Studio20!