TÂRGUL DE CARTE PENTRU COPII ȘI TINERET de la Biblioteca Județeană Vâlcea a ajuns la final


Au fost câteva zile frumoase, interesante și pline de noutăți pentru sute de copii care au vizitat Biblioteca Județeană „Antim Ivireanul” din Râmnicu Vâlcea! Spunem asta deoarece, zilele acestea, la instituția de cultură a fost organizată cea de-a XVII-a ediție a Târgului de Carte pentru Copii și Tineret. Zeci de copii au poposit și miercuri, în ultima zi a Târgului de Carte, pentru a vizita noutățile care au fost aduse special pentru ei. Standurile amenajate de librarii vâlceni au putut fi vizitate inclusiv miercuri, 7 decembrie 2022, până seara, la ora 18.00!
„Prin intermediul acestui eveniment organizat de Biblioteca Județeană «Antim Ivireanul» Vâlcea, devenit o tradiție frumoasă pentru comunitatea noastră, sunt aduși laolaltă bibliotecari, librari și mici cititori. Invitata târgului, doamna Victoria Furcoiu, o binecunoscută autoare de literatură pentru copii, le-a inspirat acestora bucuria de a răsfoi o carte și de a se îmbogăți sufletește cu multe povești, printr-o serie de sesiuni de lectură. Vă așteptăm cu mare drag la Bibliotecă, să vă bucurați de cele mai frumoase povești!”, au transmis reprezentanții Bibliotecii vâlcene la finalul evenimentului.
În context, mai trebuie menționat faptul că principalii parteneri ai Bibliotecii pentru organizarea acestui Târg de Carte au fost Alexandria Librării și Librăria Humanitas.
Sursă foto: Facebook Biblioteca Județeană Vâlcea