Supermarket General Bârsești – porți deschise


Astăzi (20.02.2020, n.r), la ora anunțată, 09.00, zeci de localnici din Mihăești s-au adunat în fața noului magazin din satul Bârsești.
Supermarket General Bârsești și-a deschis, așadar, porțile.  Înainte de a începe cumpărăturile, invitații au ascultat cu smerenie slujba de sfințire oficiată de cei trei preoți ai localității. Așa cum este normal, orice nou drum trebuie început cu și în numele celui de sus. Vădit emoționat, antreprenorul Sorin Budihoi a primit din partea slujitorilor Domnului o icoană cu Maica Domnului, care să-i fie ocrotitoare familiei și afacerii sale. Alături de el s-au aflat bineînțeles angajații companiei, dar și oameni apropiați, printre care și vicele  Eusebiu Vețeleanu și Ștefan Prală, la fel un bun prieten. Împreună au spus un bun venit noului membru al ”familie economice” a comunei Mihăești.
Supermarket General Bârsești se dorește a fi, în primul rând, un loc care să vină în întâmpinarea nevoilor de cumpărături ale oamenilor din zonă, cu produse diversificate și prețuri accesibile, dar care v-a oferi și alte servicii: asigurări, plăți facturi, etc.  Și dacă mai punem la socoteală și cele 10 locuri de muncă create, avem deja imaginea unei afaceri de familie corectă, care este și în beneficiul comunității.

dav
dav