Sportivele de la CET Govora sunt de neoprit


• echipa râmniceană de volei feminin CET Govora CNMB a obţinut a treia victorie consecutivă în campionatul celei de-a doua ligi ca valoare a ţării

Sâmbătă, 22 octombrie, voleibalistele antrenate de Nicoleta şi Marius Mărgărit au susţinut în deplasare, în etapa cu numărul patru, partida împotriva „municipalelor” din Codlea. Disputa dintre cele două echipe a fost destul de echilibrată, chiar dacă s-a terminat în numai trei seturi, vâlcencele triumfând de fiecare dată. Totuşi, în decursul ultimelor două seturi, sportivele braşovence au cedat foarte greu, la câteva puncte diferenţă. Scorurile pe fiecare set au fost următoarele: 25-15; 25-22 şi din nou 25-22 (în favoarea jucătoarelor de la CET Govora). Aceasta a fost cea de-a treia victorie consecutivă pentru echipa din judeţul Vâlcea, chiar dacă weekend-ul trecut a fost programată runda cu numărul patru (în fiecare etapă a Diviziei A2, câte o formaţie este nevoită să nu joace, întrucât sunt numai şapte formaţii în seria Vest, iar vâlcencele au stat în etapa de debut). Iată cum au fost obţinute cele trei victorii de până în acest moment al campionatului: CSM Târgovişte – CET Govora 1-3; CET Govora – LPS Bihorul Oradea 3-0; CSM Codlea – CET Govora 0-3. Tot în etapa a patra s-au mai înregistrat următoarele rezultate: CSM Târgovişte – LPS Bihorul Oradea 3-1; CSV Alba Blaj – CSU Medicina Târgu Mureş 3-0; CSŞ2 Baia Mare a stat. Sâmbătă, 29 octombrie, în cadrul etapei a cincea, voleibalistele vâlcene vor întâlni pe teren propriu (în Sala Capela din incinta Colegiului Naţional Mircea cel Bătrân) formaţia maramureşeană CSŞ2 Baia Mare.

Băieţii „rulează” mai mult în gol

Tot în seria Vest din a doua ligă naţională de volei (dar în campionatul masculin), voleibaliştii de la Vartex Râmnicu Vâlcea au fost învinşi clar, în deplasare, de ardelenii de la Chimszed UMF Cluj, scor 0-3 (17-25; 22-25 şi 18-25). În urma primelor patru etape disputate, vâlcenii au reuşit o singură victorie şi trei înfrângeri. Runda viitoare se va disputa ca şi în cazul campionatului feminin, tot în data de 29 octombrie, iar adversarii ce vor veni în Râmnic pentru a se „duela” cu Vartex vor fi voleibaliştii de la Clubul Sportiv Municipal din Câmpia Turzii.