Șirineasa Ole! Ole!


• fotbalul vâlcean este la doar un pas de realizarea unei performanțe așteptată vreme de cinci ani
Așa după cum ați aflat din numere anterioare ale cotidianului nostru, în această după amiază, pe stadionul din comuna Șirineasa, s-a disputat manșa tur a barajului pentru promovarea în Liga a III-a. CS Șirineasa, campioana județului nostru în sezonul 2015/2016, a înfruntat reprezentanta județului Dolj, Tractorul Cetate.
Partida s-a încheiat în urmă cu mai puțin de o oră, ea disputându-se pe o vreme aproape caniculară. Totuși, jucătorii din Șirineasa s-au descurcat de minune și au reușit o victorie magistrală. Echipa noastră s-a impus cu 4-1 în fața adversarei din Dolj, Șirineasa având acum, de departe, prima șansă pentru obținerea mult visatei promovări în Liga a III-a. Ultima promovare a unei echipe din județul nostru în urma unui meci de baraj datează din anul 2011. Atunci, Damila Măciuca a trecut cu 1-0 de Recolta Stoicănești.

Șirineasa – patru goluri – trei eroi. Și un public minunat!

Fotbaliștii de la Șirineasa și-au dat viața în această după-amiază pe terenul din comuna lor, iar victoria la scor este una absolut meritată. Golurile echipei au fost marcate, în ordine, de Grigore Ceapă (ambele în prima repriză), Octavian Marinescu și Marius Ciocotoiu (ambele în partea secundă). Pentru echipa doljeană, în preajma minutului 80, din lovitură de la unsprezece metri, a punctat experimentatul Dorel Stoica, fost jucător al Universității Craiova. De menționat și aportul publicului în obținerea acestui rezultat. Fără să exagerăm, credem că aproximativ 500 de persoane au venit să asiste la marele meci.

Când se deschide șampania?

Manșa tur a meciului de baraj este programată sâmbăta viitoare, cu începere de la ora 18.00, în comuna doljeană Cetate. Dacă totul decurge normal, la finalul celor 90 de minute petrecute în fief-ul Tractorului, jucătorii de la CS Șirineasa vor deschide șampaniile și vor sărbători mult-visata promovare în Liga a III-a!