ȘEDINȚĂ DE URGENȚĂ pe tema alunecărilor de teren din Petrișor!


Biroul de presă al Primăriei Râmnicu Vâlcea ne-a comunicat, miercuri după-amiază, informații despre o ședință cu caracter de urgență care se va desfășura joi, 14 octombrie 2021, cu începere de la ora 11.00, la Filarmonica „Ion Dumitrescu”. Aleșii râmnicenilor din Consiliul Local au fost chemați pentru ședința «de îndată» pentru a dezbate mai multe aspecte ce privesc demersurile pe care municipalitatea le desfășoară pentru remedierea efectelor nedorite produse în urma alunecării de teren din cartierul Petrișor.
Astfel, pe ordinea de zi a ședinței extraordinare de joi se găsesc următoarele trei puncte:
1.Proiect de hotărâre privind aprobarea Documentației de avizare a lucrărilor de intervenție și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții „Consolidare teren afectat de alunecarea de teren pe strada Petrișor”.
2.Proiect de hotărâre privind predarea către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, prin Compania Națională de Investiții „C.N.I.” S.A, a amplasamentului și asigurarea condițiilor în vederea executării obiectivului de investiții „Consolidare teren afectat de alunecarea de teren pe strada Petrișor”.
3.Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului local și a listelor de investiții pe anul 2021.