Ședință cu scântei la Primăria Câineni


• nici de această dată, consilierii PSD n-au aprobat preluarea de către Apavil a sistemului de alimentare cu apă

Este pentru a doua oară când social-democrații îi pun piedici primarului Ion Nicolae, nefiind de acord cu transferul către ADI APA Vâlcea, respectiv Apavil, a rețelelor de apă și canalizare. În ședința ordinară a CL Câineni, ce a avut loc pe 16 septembrie, au fost 12 puncte propuse spre dezbatere, punctul 6 vizând prezentarea de către primar a proiectului de hotărâre nr. 14 din data de 19 august 2016 privind delegarea gestiunii serviciului de alimentare cu apă și de canalizare către  SC Apavil S.A. Vâlcea. În ciuda eforturilor edilului ca lucrurile să reintre la normalitate, nici de această dată nu s-a putut bifa ca rezolvată problema alimentării cu apă și a canalizării.
Încă o ședință ratată la capitolul transfer sistem apă și canalizare către Apavil. Deși am fost la președintele PSD Vâlcea, am discutat ce se întâmplă la nivel de localitate cu consilierii social-democrați, deși mi s-a spus clar că se va discuta și se va rezolva problema, nu s-a făcut nimic. Costi Rădulescu mi-a spus că s-a rezolvat și să plec liniștit la Primăriei. Ei bine, la ședință, nu s-a aprobat transferul sistemului de alimentare cu apă și canalizare. Eu, unul, nu mai înțeleg nimic. Nu-mi explic situația”, a declarat, pentru ziarul nostru, primarul Ion  Nicolae.
Cum ne-am obișnuit ca politicul să fie mai presus de interesele comunității, exemplul ședinței ordinare a CL Câineni poate fi cel mai bun exemplu.