Se merge pe stabilitate și continuitate… Adrian Cosac, primarul comunei Vlădești cu 71,6% din voturi


După ce au trecut și alegerile din Vlădești, putem trage linie și constata că lupta nu a fost nicidecum una grea: localnicii au ales stabilitatea și continuitatea. Candidatul PSD, Adrian Cosac, a devenit primar plin, obținând 71,6% din voturile electoratului. Cosac, cel care venise din postura de viceprimar după ce Sorin Ghiță a fost găsit în incompatibilitate, își continuă astfel munca ca primar, continuând proiectele începute, dar zbătându-se și pentru atracția de noi fonduri. „Mulțumesc localnicilor pentru stabilitate și continuitate. Am obținut peste 70% din voturi. Mulțumesc cetățenilor comunei, echipei de campanie. Bătălia e câștigată. Continuăm proiectele începute, facem altele noi. Vom moderniza Vlădeștiul”, a declarat câștigătorul alegerilor din 5 noiembrie, Adrian Cosac.
Alături, la aflarea veștii, s-a aflat președintele CJ Vâlcea, Costi Rădulescu: „A fost o zi frumoasă, din toate punctele de vedere. Felicitări, Adi! Adrian Cosac este câștigătorul alegerilor cu peste 70% din voturi. Le mulțumesc cetățenilor din Vlădești pentru încrederea în PSD, în Adi Cosac, care a devenit primar! Mulțumesc tuturor colegilor din PSD, echipei de campanie, fie că vorbim de parlamentari, consilieri județeni, simpli oameni ai partidului, oameni din alte localități veniți să-l susțină”.
Adrian Cosac a obținut 1.034 de voturi, Cătălin Mamotă (PNL) – 364 voturi și candidatul ALDE, Gheorghe Guțui – 46 voturi. La urne au fost prezenți 1.584 de persoane, din care 40 de voturi au fost nule.