SE ÎNTRERUPE APA POTABILĂ în mai multe sate din Mihăești și Băbeni


Ca urmare a înștințării SC CHIMCOMPLEX SA Borzești, Sucursala Râmnicu Vâlcea, înregistrată la APAVIL SA cu nr. 1321/21.02.2022 prin care se comunică întreruperea furnizării apei potabile pentru executarea lucrărilor de reparații pe magistrala Oltchim – firul A de apă potabilă din Stația de captare Bistrița, în perioada 23 februarie (ora 07.00) – 24 februarie (ora 23.00), se va întrerupe furnizarea apei potabile la consumatorii existenți în comuna Mihăești (satele Munteni, Negreni și Stupărei) și în orașul Băbeni (satul Tătărani).
După remedierea situației de către SC Chimcomplex SA Borzești, pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din rețea, certificați prin buletine de analiză a apei în secțiunea de intervenție (înainte și după spălarea rețelei), angajații Apavil SA vor efectua purjări în toate zonele afectate.
„Deoarece la punerea în funcțiune a sistemului, calitatea apei va fi influențată atât în zonele de intervenție cât și în cele adiacente, recomandăm consumatorilor afectați ca, imediat după pornire, să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurități produsă ca urmare a întreruperii furnizării. Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către Apavil SA în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor, confirmate de specialiștii societății noastre. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, au anunțat reprezentanții Apavil SA Râmnicu Vâlcea.
• Material realizat cu sprijinul Compartimentului comunicare, mass-media al societății Apavil SA.