Se caută 100 de agricultori pentru Spania


Un grup de firme din Spania are nevoie de 100 de muncitori în agricultură. Este vorba despre mai multe ferme dedicate producerii și comercializării fructelor (mere, cireșe, nectarine). Muncitorii vor lucra în câmp: cules fructe, dar și în fabrică la aranjarea fructelor în lăzi și caserole. Se solicită femei și bărbați: 50 de persoane la lucru în câmp (cules fructe) și 50 de persoane la ambalatul fructelor. Unii bărbați vor fi șoferi de camion, autobuz și tractoriști.
Salariu este de 6,25 euro brut/oră (lucru în câmp); 5,96 euro brut/oră (lucru în fabrică).
Beneficii: transportul dus-întors Spania îl plătește muncitorul. Pentru locuință (utilități) și alte cheltuieli se reține 10% din salariu în primul an și în al doilea an 5%. Locuințele au zonă comună de spălătorie și bucătării. Familia va locui în camere separate. Se primește set complet de lenjerie de pat și echipament de protecție, care se plătește dacă este pierdut. Contractul de muncă se semnează în Spania. Durata: 3,6 sau 9 luni. Program de lucru: de luni până sâmbătă.
Persoanele domiciliate în Vâlcea trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Vâlcea, Liviu Cochirlea. Termenul limită pentru depunere a dosarelor este 30 aprilie a.c.