Scrisorile copiilor din Stoilești către Moș Crăciun au rezultate


Moș Crăciun va poposi, anul acesta, la 400 de preșcolari și elevi din comuna Stoilești. La copiii ce învață în cadrul Școlii Geamăna, Moș Crăciun va ține cont de dorințele lor, în baza scrisorilor înaintate către simpaticul bătrânel în urmă cu o lună. Astfel, fiecare copil, de grădiniță sau școală, va găsi în desaga Moșului, la finalul anului, cadoul dorit.
„Sunt 30 de copii ce vor fi vizitați de Moș Crăciun la finele acestei săptămâni. Copiii au scris scrisori Moșului și vor primi exact ce își doresc. Fie că vor haine, jucării de tot felul, dorințele li se vor îndeplini. În cazul celorlalți copii, de la celelalte unități școlare, Moșul va veni încărcat cu dulciuri și alte lucruri frumoase. Se vor derula serbări de final de an, miercuri și joi, și atunci vor fi împărțite darurile”, a declarat, pentru ziarul nostru, edilul social-democrat Florin Ionescu.
Lucrurile nu se opresc aici. Cu ajutorul unor sponsori inimoși, autoritățile locale din Stoilești au oferit cadouri în cazul a 70 de familii nevoiașe din comună, dar și alimente și îmbrăcăminte.