Ritli dă aviz favorabil: ATI la Spitalul Brezoi


robert_schell_primar• edilul Robert Schell a reușit obținerea autorizației de înființare a compartimentului Anestezie Terapie-Intensivă în cadrul Spitalului Brezoi • medic angajat pe ATI • secția ORL – un pas până la a avea un medic specialist

Spitalul Orășenesc Brezoi a primit din partea Ministerului Sănătății avizul favorabil de înființare a compartimentului Anestezie Terapie-Intensivă. Reușita vine ca urmare a faptului că-n data de 22 noiembrie, primarul Robert Schell s-a deplasat la București, la sediul Ministerului Sănătății, unde a mai obținut o victorie: autorizația de înființare a ATI-ului. Succesul este dublu în condițiile în care, în afara înființării secției de Reanimare, spitalul a intrat în categoria 4 a unităților spitalicești: „Spitalul Orășenesc Brezoi se afla în planul de conformare al Ministerului Sănătății, nu intrase cu certitudine în categoria 4 de clasificare. Acum, prin avizul favorabil de înființare a ATI-ului, suntem incluși în categoria 4 de clarificare. Reanimarea dispune și de medic, în baza unui contract de colaborare încheiat cu Policlinica Straubing”, a precizat edilul liberal Schell.

În ceea ce privește secția ORL, în prezent a fost scos la concurs postul de medic și, din informațiile furnizate de Schell, există un cadru medical interesat să ocupe postul.