Realizările primarului Ion Nicolae: Buldoexcavator în ograda Primăriei Câineni și bani pentru teren de sport


Autoritățile locale din Câineni pot răsufla, în sfârșit, liniștite. După eforturi considerabile, drumuri peste drumuri la Craiova, lucrurile s-au mai așezat în ceea ce privește proiectele. La finele anului, buldoexcavatorul solicitat în urma unui proiect pe GAL „Țara Oltului” a ajuns în localitate, iar zilele trecute, au fost primiți și banii pentru terenul de sport. „Am făcut un credit bancar pentru a finaliza terenul de sport, bani pe care urma să-i primim prin GAL. Ei bine, pentru a intra în posesia banilor de la GAL sunt puse la dispoziția beneficiarului de proiect doar trei zile. A fost greu, ne-am lovit de pretențiile unor funcționari, am trecut prin momente grele, dar totul s-a terminat cu bine. Am intrat în posesia banilor și am achitat și creditul bancar”, a declarat, pentru ziarul nostru, primarul Ion Nicolae.

Aprilie: start lucrărilor la spațiul de recreere
Liberalul Nicolae estimează că-n luna aprilie vor demara lucrările pentru amenajarea spațiului de recreere din fața Primăriei. „Proiectul este depus, s-au semnat documentațiile, a fost declarat eligibil și sper ca-n aprilie să înceapă lucrările. Mai avem doar de atribuit lucrarea. Trebuie să începem mai repede deoarece investiția presupune și plantarea de pomi”, a mai precizat alesul local din Câineni.
Termenul de finalizare a investiției este de șase luni de când demarează lucrările. Spațiul de recreere, amenajat în fața Primăriei Câineni, prevede montarea de băncuțe, stâlpi de iluminat etc.