Proiectul de training al lui Duinea așteaptă avizul lui Cîlea


• sala de instruire a angajaților Ambulanței poate fi amenajată doar după aprobarea administratorului clădirii: Consiliul Județean Vâlcea

Directorul Serviciului Județean de Ambulanță Vâlcea, Petre Duinea, așteaptă cu interes prima ședință extraordinară a Consiliului Județean, atunci când încearcă să introducă pe ordinea de zi și o temă gândită de mult timp: amenajarea unei săli de training în incinta unității medicale. Proiectul gândit de conducerea Ambulanței a rămas, deocamdată, în același stadiu: cel de proiect. „Cum clădirea se află în administrarea Consiliului Județean nu putem interveni în nici un fel. Poate, în ședința de la finele acestei luni, se va dezbate și această problemă. Dacă primim aprobarea Consiliului Județean putem trece la treabă. Sala de training va fi amenajată la etajul I al clădirii, dar nu vom lucra doar în acea încăpere. Vom igieniza tot etajul. În planul meu este prevăzut ca acest training să deservească instruirii personalului Ambulanței, ca un fel de educație medicală continuă a personalului. Pe viitor, însă, ne vom referi la instruirea și altor persoane din diferite domenii. Este un lucru benefic pentru cetățenii în sine și foarte folositor pentru noi… când ambulanța mai întârzie, ne ajută foarte mult acordarea primului ajutor medical de către omul de rând”, a precizat, pentru „Curierul de Vâlcea”, directorul Petre Duinea.

Menționăm că directorul unității medicale vâlcene așteaptă doar aprobarea Consiliului Județean pentru a trece la treabă, aparatura medicală fiind deja achiziționată.