Program de lucru normal în Centrul de Relații cu Clienții CEZ din Râmnicu Vâlcea


Reprezentanții CEZ Vânzare ne-au făcut cunoscut, prin intermediul unui comunicat de presă, noul program al Centrelor de Relații cu Clienții din Râmnicu Vâlcea, Târgu Jiu și Alexandria. Astfel, începând de luni, 11 octombrie 2021, acestea revin la programul normal de lucru, derulându-și activitatea cu clienții de luni până vineri, în intervalul orar 08.30 – 16.30 (cu pauză de prânz între 12.30 – 13.00).
Pentru zero timp de așteptare, furnizorul recomandă în continuare clienților săi să apeleze la rezervarea online a vizitelor, la https://www.cezinfo.ro/rezervare-online/. Cu toate acestea, pentru a evita deplasările și vizitele la Centrele de Relații cu Clienții, CEZ Vânzare își încurajează clienții să utilizeze canalele de comunicare online puse la dispoziție:
• portalul şi aplicaţia mobilă MY CEZ;
• chatul cu un consultant CEZ Vânzare – Chatul online, implementat de furnizorul CEZ Vânzare pe website-ul https://www.cezinfo.ro/ este disponibil de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 – 20.00 și permite interacțiunea în timp real cu un consultant CEZ;
• alte canale de comunicare – Completarea formularului de înregistrare a sesizărilor accesând https://bit.ly/3Cn6WOc;
• pentru un contact direct cu un operator, specialiștii Info Linia CEZ – 0251.929 vă stau la dispoziție de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 – 20.00.
„Reamintim faptul că toți clienții CEZ Vânzare au în continuare posibilitatea de a încheia un contract chiar din confortul de acasă, fără a se deplasa, procesul de contractare fiind 100% online. Echipa CEZ Vânzare rămâne alături de clienții săi și depune eforturi constante pentru a le oferi cele mai bune soluții, în funcție de nevoi și contextul pieței”, au mai anunțat reprezentanții CEZ România.

Despre Grupul CEZ în România

Grupul CEZ în România este reprezentat prin nouă companii – Distribuţie Energie Oltenia, CEZ România, CEZ Vânzare, CEZ Trade, Tomis Team, MW Invest, Ovidiu Development, TMK Hydroenergy Power si CEZ ESCO România. Grupul CEZ este prezent pe piaţa românească încă din anul 2005, odată cu preluarea companiei de distribuţie a energiei electrice Electrica Oltenia SA. După procesul de separare a activităţilor (unbundling) încheiat cu succes în anul 2017, Distribuţie Energie Oltenia (fostă CEZ Distribuţie) asigură alimentarea cu energie electrică a şapte judeţe: Argeş, Dolj, Gorj, Mehedinţi, Olt, Teleorman şi Vâlcea.
CEZ Vânzare este principalul furnizor de energie electrică din sud-vestul României, dar şi furnizor de gaze naturale, cu un portofoliu de clienţi casnici şi industriali care depăşeste 1,3 milioane de clienţi. Grupul CEZ deţine în România şi cel mai mare parc eolian pe uscat din Europa, în zona Dobrogea, la Fântânele, Cogealac şi Grădina. Parcul Eolian a însemnat o investiţie de 1,1 miliarde euro şi contine 240 de turbine eoliene cu o putere totală instalată de 600 MW. Întreaga capacitate a Parcurilor Eoliene CEZ a fost pusă în funcţiune la sfârşitul anului 2012.
Începând cu anul 2018, CEZ ESCO România oferă soluţii de eficienţă energetică în sectorul privat. Compania oferă servicii complete, de la consultanţă la proiectare, de la management de proiect, la implementare proiectelor energetice complexe (soluţii de încălzire, de răcire şi/ sau alimentare cu energie).
Direcția Comunicare și Marketing a CEZ România