Profesorul Bugheanu vrea să premieze alţi doi sportivi vâlceni de mare valoare


• directorul CSŞ şi primarul Ion Sandu din Perişani au oferit premii din bani propri


Aşa cum precizam în ediţiile noastre anterioare, directorul Clubului Sportiv Şcolar Râmnicu Vâlcea, profesorul Nicolae Bugheanu, şi primarul comunei Perişani, Ion Sandu, i-au premiat recent pe sportivii vâlceni care au obţinut rezultate foarte bune la Campionatul Naţional de la Oradea, acolo unde Adrian Mihai a câştigat chiar titlul de campion naţional la tineret şi medalia de aur.


Andrei Udubaşa şi Andreea Târcob au intrat în „vizorul” directorului CSŞ


Pentru că a reprezentat Clubul Sportiv Şcolar, dar şi judeţul nostru, la Campionatul European de juniori (pe echipe) organizat în Rusia, unde a avut evoluţii foarte bune, cedând extrem de greu abia în al treilea meci, în faţa unui semifinalist la Campionatul Mondial din 2012, directorul CSŞ, Nicolae Bugheanu, consideră că Andrei Udubaşa merită cu prisosinţă un premiu pe final de an. De asemenea, şi Andreea Târcob se află în atenţia directorului clubului vâlcean, ea câştigând, în ultimele luni, două medalii la concursurile de karate. Cei doi sportivi urmează să fie premiaţi în perioada următoare, mai ales că se apropie şi sărbătoarea Sfântului Andrei.

Din cele aflate de noi, fondurile pentru premierea acestor sportivi nu provin de la club sau de la alte instituţii, ele fiind asigurate de doi oameni inimoşi, care iubesc foarte mult sportul şi apreciază sportivii de mare performanţă: primarul comunei Perişani, Ion Sandu, şi directorul Clubului Sportiv Şcolar Râmnicu Vâlcea, Nicolae Bugheanu.

„Primarul Ion Sandu din Perişani iubeşte sportul şi premiază sportivii care s-au făcut remarcaţi la diverse concursuri importante. Am strâns fonduri din forţe proprii şi i-am premiat pe boxerii care au obţinut rezultate extraordinare la Oradea. Acum ne gândim să premiem şi alţi sportivi de excepţie de la CSŞ şi mă refer aici la Andrei Udubaşa de la Secţia Box şi Andreea Târcob de la Secţia Karate. Mă bucur foarte mult pentru că domnul primar Ion Sandu a fost, ca întotdeauna, alături de noi şi îi mulţumesc pe această cale. Profit de ocazie pentru a invita la asemenea acţiuni şi alte persoane cărora le place sportul de performanţă şi doresc să fie alături de sportivii noştri”, ne-a declarat profesorul Nicolae Bugheanu, directorul CSŞ Râmnicu Vâlcea.