Primul meci de totul sau nimic pentru CSM


• elevii lui Niculescu întâlnesc mâine, cu începere de la 16.30, în Zăvoi, FC Universitatea Craiova

• meciul contează pentru turul V al Cupei României


Fotbaliştii Clubului Sportiv Municipal Râmnicu Vâlcea au parte de un debut în forţă al noului sezon competiţional, meciurile în compania echipelor puternice succedându-se într-un interval scurt de timp. După remiza „albă” consemnată sâmbătă, la Slatina, în prima etapă a Ligii a II-a, jucătorii pregătiţi de antrenorul Claudiu Niculescu vor întâlni mâine un adversar ce se poate mândri cu o mare tradiţie în sportul-rege din România, FC Universitatea Craiova (echipă sponsorizată de către cunoscutul om de afaceri Adrian Mititelu). Partida se va disputa miercuri, 11 septembrie, cu începere de la ora 16.30, pe Stadionul „Municipal” din Râmnicu Vâlcea, şi va conta pentru turul V al Cupei României la fotbal, ediţia 2013/2014. Numele formaţiei care va obţine accesul în faza următoare a competiţiei (şaisprezecimi de finală) se va decide într-o singură manşă, partida dintre CSM şi Craiova urmând să aibă prelungiri, conform regulamentului, dacă, după expirarea timpului regulamentar, rezultatul înregistrat va fi unul de egalitate.

Conform unor surse din interiorul clubului, dorinţa de a obţine calificarea în şaisprezecimile Cupei României este imensă. Oficialii din Zăvoi sunt decişi ca, în eventualitatea în care se vor califica în faza următoare, acolo unde vor întâlni în mod automat o echipă din Liga I, să efectueze toate demersurile necesare pentru ca partida să aibă loc în Râmnicu Vâlcea, iar iubitorii fotbalului vâlcean să nu mai fie „văduviţi” de posibilitatea de a vedea „la lucru”, într-un meci oficial, o grupare din primul eşalon, aşa cum s-a petrecut în ultimele două sezoane, atunci când, tot în faza şaisprezecimilor, FC Oltchim şi FC Damila Măciuca au acceptat să joace partidele la care aveau drept de organizator pe terenul adversarelor (Oţelul Galaţi, respectiv Petrolul Ploieşti).


Se pun în vânzare biletele! Pensionarii şi copii sub 14 ani beneficiază de reduceri substanţiale


Cum la meciul de mâine se anunţă un aflux de public mai mare decât la partida din urmă cu zece zile, atunci când la Vâlcea a venit Dinamo Bucureşti (iar în tribune au fost prezenţi aproximativ 4.000 de iubitorii ai fotbalului), sosirea Universităţii Craiova, o echipă mult mai îndrăgită în zona noastră, promite să umple până la refuz Stadionul „Municipal” cu spectatori, dar şi conturile grupării din Zăvoi cu bani. Ieri, oficialii de la CSM au făcut publice tarifele la care pot fi achiziţionate biletele de intrare la meciul din Cupa României. Publicăm, mai jos, preţurile tichetelor pentru fiecare sector al stadionului, cu menţiunea că acestea pot fi achiziţionate pe parcursul zilei de miercuri de la casele de bilete din incinta stadionului:


• VIP (oficiali, invitaţi speciali, mass-media, 79 locuri în centrul Tribunei 0) – doar pe bază de invitaţie

• Tribuna 0 (acoperită, 224 locuri, mai puţin sector VIP) – 20 lei

• Tribuna I sector B (884 locuri sub Tribuna 0) – 10 lei

• Tribuna I sector A+C (1.300 locuri în dreapta şi stânga sectorului B, mai puţin sectorul K) – 8 lei

• Tribuna I sector D (1.092 locuri spre Peluza Nord) – 5 lei

• Tribuna I sector K (130 locuri, între sectoarele A şi B) – doar pe bază de invitaţie: juniori CSM, persoane cu dizabilităţi

• Tribuna a II-a – 8 lei

• Tribuna a II-a (pensionari, copii sub 14 ani) – 1 leu

• Peluze (Nord şi Sud, excepţie Peluza „Foste Glorii”) – 5 lei