Primele declaraţii oferite după înfrângerea din derby-ul Olteniei


• antrenorul de la CS Municipal consideră că echipa sa putea obţine mai mult din jocul de la Roşiorii de Vede, iar arbitrul a greşit atunci când a eliminat doi fotbalişti vâlceni


Eşecul suferit sâmbătă în faţa Universităţii Craiova (scor 0-1, într-un meci disputat la Roşiorii de Vede) l-a dezamăgit pe antrenorul de la CSM Râmnicu Vâlcea, Claudiu Niculescu, fostul mare atacant dinamovist apreciind că şi arbitrul poartă o parte din vină, întrucât acesta a eliminat prea uşor doi fotbalişti vâlceni. Însă, gustul amar al primei înfrângeri din acest sezon nu îl sperie pe Niculescu, tehnicianul râmnicenilor considerând că echipa sa poate îndeplini fără probleme cel dintâi obiectiv trasat de conducerea clubului, calificarea în play-off. „La meciul de sâmbătă cu Universitatea m-a deranjat cel mai mult faptul că am pierdut. Pe final, nu am înţeles deloc arbitrajul. Au fost doi eliminaţi de la echipa mea şi asta ne-a costat scump. Cred că nu meritam să pierdem acel joc după aspectul lui. Băieţii au muncit mult, au demonstrat că au intrat pregătiţi să câştige şi cred că un rezultat de egalitate era mai echitabil. Dar asta este, nu mai avem ce face acum. Trebuie să mergem înainte cu fruntea sus pentru că mai este mult din acest campionat”, a încheiat optimist antrenorul Claudiu Niculescu.

Tehnicianul de la CS Municipal a comentat în câteva cuvinte şi atitudinea suporterilor Universităţii, care l-au huiduit şi apostrofat pe întreaga durată a partidei de sâmbătă. „Cred că galeria Craiovei m-a contestat într-un mod atât de categoric pentru că, atunci când jucam acolo, am fost prea iubit de fanii acestei echipe”, a mărturisit Niculescu.