Primarii liberali îl susțin pe Iohannis


Pentru alegerile prezidențiale din noiembrie, liberalii mizează pe neamțul Klaus Iohannis. Care este opinia primarilor vâlceni, membri ai Partidului Național Liberal? 

Ion Nicolae, edil Câineni: „În mod sigur, îl susțin. Când pășești în Sibiu, pășești în altă lume. Organizația PNL Câineni îl susține din plin pe Iohannis la prezidențiale”.

Robert Schell (foto stânga), edil Brezoi: „Dacă nici eu nu merg cu Iohannis…Pe lângă faptul că de etnie sunt neamț, cred că Iohannis este cea mai bună soluție pentru România, poate face unificarea dreptei și a dat dovadă de înțelegere pe scena politică. Sigur Iohannis poate fi președintele țării și președintele PNL”.

Constantin Cârstina, ales local Orlești: „Merg pe Iohannis. Îl susțin pentru că este om de administrație. A dat dovadă din plin”.

Ionel Michiu (foto dreapta), primar Stănești: „Mergem și cu neamțul. Îl susțin și trebuie să mai încercăm să vedem cum e și cu nemții”.

Ion Sandu, primar Perișani: „La întrunirea delegației permanente, s-a votat, în unanimitate, ca Iohannis să candideze pentru președinția țării, dar și a PNL-ului. Îl susțin, cred că este cea mai bună soluție, avem nevoie de o mână de om cu origini nemțești. Să nu uităm că România a avut cea mai bună creștere economică în perioada când a fost condusă de nemți”.