Premieră pentru judeţul Vâlcea: Line Cinema se deschide în River Plaza Mall


• principala destinaţie din Vâlcea pentru o experienţă cinematografică modernă

• 2 săli cu o capacitate totală de aproximativ 200 de locuri

• vizionarea celor mai recente succese din box office într-un cinematograf cu servicii complete, inclusiv proiecţii 3D

Sonae Sierra a semnat un contract de închiriere cu Line Cinema pentru deschiderea unui cinema modern în River Plaza Mall, din Râmnicu Vâlcea. Noua experienţă oferită de cinema va fi disponibilă din luna decembrie, oferind cinefililor din judeţul Vâlcea cele mai recente filme din box office, inclusiv în format 3D. Cinematograful va avea 2 săli cu un concept modern de design, ce pot găzdui aproximativ 200 de persoane.

„Acordul cu Line Cinema va consolida River Plaza Mall ca destinaţia preferată pentru o experienţă completă de cumpărături şi petrecere a timpului liber pentru întregul judeţ Vâlcea. Odată cu deschiderea Line Cinema, River Plaza Mall va deveni şi prima alegere din regiune pentru vizionarea celor mai recente producţii cinematografice disponibile în box-office-ul internaţional”, a declarat Cătălin Cucian, Operations Manager, Sonae Sierra România.

Cinematograful va furniza cele mai recente premiere cinematografice şi va fi amplasat la etajul al 3-lea al centrului comercial, în apropierea food court-ului. În aceeaşi zonă va fi amplasată şi casa de bilete a acestuia.

„Am ales River Plaza Mall din Râmnicu Vâlcea pentru deschiderea primului Line Cinema, deoarece locaţia şi poziţia sa – ca destinaţie principală pentru cumpărături – ne dau încredere că împreună putem oferi o propunere excelentă pentru petrecerea timpului liber. Vom difuza cele mai noi filme într-o experienţă cinematografică completă, poziţionând centrul comercial ca destinaţia preferată pentru cumpărături şi divertisment”, a declarat Silviu Mardale, General Manager, Line Cinema.