Prefectul Nadolu l-a umilit public pe Ion Cîlea


• gest incredibil al reprezentantului Guvernului în judeţ, care a preferat să-şi întoarcă spatele la discursul şefului PSD
 

Vineri, Centrul de Instruire pentru Geniu, EOD şi Apărare CBRN „Panait Doici” şi-a deschis, ca-n fiecare debut de aprilie, porţile. Prilejul a fost împlinirea a 132 de ani de învăţământ militar de geniu iar invitaţii speciali au fost peste 300 de copii de pe raza întregului municipiu. Lor li s-a oferit posibilitatea unui tur al şcolii, cu vizitarea sălilor de specialitate, a laboratoarelor, capelei militare, bibliotecii şi muzeului unităţii, muzeului de tehnică şi a noutăţilor din dotarea tehnică a geniştilor cât şi demonstraţii canine şi de arte marţiale.

Între vedetele zilei au fost câinele Biţă, un veteran al frontului din Afganistan, care a atras zeci de bliţuri dar şi Liviu Bădescu, preşedintele Federaţiei Române de Karate şi Aiki Goshin-Do,  invitat de onoare la demonstraţia de karate, sport unde posedă centura neagră 7 dani. Aşa cum cere tradiţia unor astfel de evenimente, manifestarea a avut parte şi de prezenţa câtorva oficialităţi: preşedintele CJ, Ion Cîlea, prefectul Mircea Nadolu şi viceprimarul  Râmnicului, Gheorghe Ioniţă. În fapt, cel mai bizar moment al întregii succesiuni de discursuri oficiale i-a avut actori pe primii doi. După cele trei propoziţii cu care a salutat sutele de militari, învăţători, profesori şi copii, Mircea Nadolu i-a lăsat cuvântul preşedintelui PSD. Deloc impresionat de ceea ce citea Ion Cîlea, prefectul judeţului nu s-a sinchisit deloc să-l asculte pe colegul de alianţă, ba din contră! Nadolu a preferat să admire liniştit, secunde bune, dotările geniştilor şi s-a întors efectiv cu spatele la fruntaşul pesedist care omagia de zor toate realizările militarilor.