Polițiștii locali au recuperat 15 globuri furate de la Târgul Decembrie Magic


  • mai mulți copii și adulți și-au permis să rupă decorațiunile instalate de Primăria Râmnicului, poliția locală i-a prins

În data de 27 noiembrie 2023, în timpul efectuării serviciului de patrulare conform graficului de lucru, echipajul de poliție din cadrul Serviciului Ordine Publică al Direcției Poliției Locale Râmnicu Vâlcea a fost solicitat de către dispecerat să se deplaseze pe Podul Vinerii Mari. Solicitarea a venit în urma constatării de către dispecera de serviciu, în timp real prin intermediul camerelor video din zonă, a faptului că un grup format din cinci copii și doi adulți distrugeau și sustrăgeau globurile din ornamentele de Crăciun montate pe balustradele laterale ale podului Vinerii Mari. Echipajul de ordine publică s-a deplasat de urgență reușind să intercepteze pe faleza râului Olănești persoanele respective, asupra cărora s-au găsit 15 globuri. Polițiștii locali au întocmit amenzi pe numele contravenienților și au predat globurile recuperate către Piețe Prest.

Poliția Locală a Municipiului Râmnicu Vâlcea precizează că toate zonele în care Primăria municipiului a dispus amenajări ornamentale sunt supravegheate video, fiind monitorizate în permanență. Deci, mare grijă ce faceți când treceți pe lângă globulețele, stimați concetățeni!