PESTE 1.100 DE GOSPODĂRII DIN RÂMNIC vor fi racordate la rețeaua de gaze naturale. Trei firme vor executa lucrările


• Finanțarea proiectului va fi asigurată prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”
Joi, 19 ianuarie 2023, primarul Mircia Gutău a semnat contractul de proiectare și execuție pentru obiectivul „Extinderea rețelei de gaze naturale în Municipiul Râmnicu Vâlcea”. Este vorba despre o investiție în valoare de 24.636.938 lei finanțată în cadrul Programului Național de Investiții „Anghel Saligny”.
În urma procedurii de achiziție a fost desemnată câștigătoare oferta depusă de asocierea Construcții Silva Oaș SRL – Burgaz SRL – Impecabil SRL. Aceste societăți au la dispoziție patru luni pentru partea de proiectare (la care se adaugă perioada necesară obținerii avizelor pentru autorizația de construire) și 18 luni pentru realizarea lucrării.

Rețeaua de gaze a Râmnicului se va extinde cu 36 de kilometri

Prin acest proiect de anvergură, rețeaua de alimentare cu gaze naturale se va extinde cu 36 de kilometri. Gazele vor ajunge pe 60 de străzi din cartierele Ostroveni, Troianu, Copăcelu, Căzănești, Stolniceni, Râureni, Goranu, Dealul Malului, Colonia Nuci, Buda-Poenari, Știrbei Vodă, în beneficiul a peste 1.100 de gospodării. Cu această ocazie, edilul-șef al Râmnicului a mulțumit angajaților administrației locale implicați în munca de elaborare a proiectului și a urat succes constructorului, exprimându-și convingerea că investiția se va derula în conformitate cu calendarul asumat.
• Material realizat cu sprijinul Biroului de presă al Primăriei Râmnicu Vâlcea