Pentru a prinde banii din PNRR, ȘEDINȚĂ PE REPEDE-NAINTE la Primăria Râmnicului


În după-amiaza de joi, 31 martie 2022, reprezentanții Primăriei Râmnicu Vâlcea ne-au anunțat că, pentru ziua următoare, 1 aprilie 2022, cu începere de la ora 08.45, a fost convocată o ședință de consiliu local cu caracter extraordinar. Organizarea ședinței «de îndată» a fost motivată prin aceea că, în data de 30 martie 2022, au fost lansate apelurile de proiecte în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență. Data de începere a depunerii proiectelor este 1 aprilie 2022, abordarea fiind de tip necompetitiv, adică pe principiul primul venit, primul servit, în limita bugetului maxim eligibil prealocat pentru fiecare județ.
Ședința de consiliu local are patru puncte pe ordinea de zi, aceasta urmând să se desfășoare în sala de ședințe a municipalității din strada General Praporgescu (cu prezența fizică a consilierilor locali) și nu la sediul Filarmonicii „Ion Dumitrescu”, așa cum s-a procedat în ultimii ani, de la declanșarea pandemiei de Coronavirus.

Ce proiecte sunt pe ordinea de zi?

Cele patru proiecte pentru care consilierii municipali au fost chemați de îndată sunt următoarele:
1.Proiect de hotărâre pentru aprobarea depunerii Proiectului „Creșterea performanței energetice în blocurile de locuințe din Municipiul Râmnicu Vâlcea – Lot 3”, inclusiv anexa privind descrierea sumară a investiției propusă a fi realizată prin proiect.
2.Proiect de hotărâre pentru aprobarea depunerii Proiectului „Creșterea performanței energetice în blocurile de locuințe din Municipiul Râmnicu Vâlcea – Lot IV”, inclusiv anexa privind descrierea sumară a investiției propusă a fi realizată prin proiect.
3.Proiect de hotărâre pentru aprobarea depunerii Proiectului „Lucrări de consolidare seismică și renovare energetică la blocul V1, strada General Magheru nr.1”, inclusiv anexa privind descrierea sumară a investiției propusă a fi realizată prin proiect.
4.Proiect de hotărâre pentru aprobarea depunerii Proiectului „Renovare Energetică a Colegiului Energetic din municipiul Râmnicu Vâlcea”, inclusiv anexa privind descrierea sumară a investiției propusă a fi realizată prin proiect.
• Material realizat cu sprijinul Biroului de presă al Primăriei Râmnicu Vâlcea