Pelici debutează pe banca municipalilor


• CSM Rm. Vâlcea –  FC Argeş Piteşti, sâmbătă, de la ora 11.00
 

După ce au fost nevoiţi să stea în prima etapă a returului Seriei Vest din liga secundă, neavând cu cine să joace, fotbaliştii de la CSM Râmnicu Vâlcea vor porni şi ei, în sfârşit, în mod oficial, la drum în noul an calendaristic. Aşa cum probabil jucătorii s-au obişnuit deja, banca tehnică s-a „clătinat” şi în această pauză competiţională, pentru a patra oară de la începutul sezonului 2012/2013. Dacă la reunirea din vara anului trecut, la cârma formaţiei din Zăvoi se afla Alin Artimon, până în acest moment s-au mai succedat alţi trei antrenori (Imilian Şerbănică, Constantin Schumacher şi Laurenţiu Tudor), Alexandru Pelici fiind al cincilea tehnician, în nici nouă luni.

Cu trei victorii obţinute în tot atâtea meciuri de pregătire disputate cu Pelici l-a timonă (şi chiar fără să primească vreun gol!), râmnicenii par să îşi fi regăsit cadenţa de mult pierdută. Însă, primul „test” adevărat, pe puncte, va avea loc mâine, cu începere de la ora 11.00, în faţa piteştenilor de la FC Argeş. Ambele formaţii ocupă în clasament poziţii modeste comparativ cu obiectivele îndrăzneţe propuse la începutul campionatului (municipalii se află pe locul al unsprezecelea, cu numai 12 puncte acumulate, în timp ce piteştenii se află pe şase, cu 17 puncte), iar nevoia unui rezultat pozitiv este intens resimţită în ambele tabere.

Amical cu FC Olt Slatina

Cealaltă formaţie vâlceană, Damila Măciuca, victorioasă în runda inaugurală, va fi nevoită să stea în următoarele două etape, din acelaşi motiv pentru care au „suferit” râmnicenii săptămâna trecută. Fotbaliştii lui Claudiu Niculescu vor încerca să se menţină „în formă” cu ajutorul unui meci amical. Ei vor întâlni, tot mâine, pe stadionul din Piatra Olt, o altă formaţie din Seria Vest care este nevoită să stea, FC Olt Slatina.

Programul etapei a XVII-a

CSM Râmnicu Vâlcea – FC Argeş Piteşti

Luceafărul Oradea – FCM Târgu Mureş

Unirea Alba Iulia – FC Bihor Oradea

CS Mioveni – UTA Arad

*meciurile se vor disputa sâmbătă, 16 martie, de la ora 11.00

Corona Braşov – FC Maramureş Baia Mare

*se va disputa duminică, 17 martie, de la ora 11.00

Damila Măciuca, FC Timişoara şi FC Olt Slatina vor sta