Pedeliştii pun „tunurile criticii” pe USL!


constantinescu_cosmin8bulacu_romulus• fostul viceprimar Constantinescu spune că actuala Putere nu are măsuri care să încurajeze mediul privat
 

În opinia fostului viceprimar Cosmin Constantinescu, în actul administrativ contează mult şi lucrurile mărunte. „Un proiect mic înseamnă că ai discutat cu oamenii de pe fiecare scară de bloc şi ai văzut care sunt problemele lor. Oamenii vor un coş de gunoi, un gărduleţ, o băn­cu­ţă, spaţiu verde îngrijit. Acum, însă, e foarte greu să intri în contact cu repre­zen­tanţii Primăriei, îţi trebuie audienţe, programări”, declară Constan­ti­­nescu (foto stânga). Ducând discuţia în zona eco­no­mică, acesta spune că – în peri­oa­de de criză, cum este acum – majori­ta­tea investitorilor îşi doresc să li se pună la dispoziţie terenul pe care să îşi ridice construcţiile. „Investitorii privaţi îşi do­resc să fie trataţi cu respect, deci în mo­mentul în care au o urgenţă la Pri­mărie, uşa să fie deschisă, administraţia să fie cea care vine în întâmpinarea aces­­tora”, mai spune Cosmin Constan­ti­nescu.

Bulacu: „La CET şi RAJDP trebuia făcută demult restructurarea reală”

Pe aceeaşi „lungime de undă” cu fostul viceprimar Constantinescu este Romulus Bulacu (foto dreapta). Liderul PDL spune că realitatea de zi cu zi este, pentru majo­ritatea vâlcenilor, extrem de sumbră. „Vă dau exemplul CET Govora şi RAJDP, pentru care am spus, acum doi ani de zile, că este necesară restruc­­tu­ra­rea reală. Economia de piaţă lucrează cu aceeaşi parametri în orice zonă şi, deci, nu cred că o să rezistăm ase­me­nea mastodonţi nereformaţi”, declară Bulacu.