Patru miniștri, chestionați de deputatul Laurențiu Cazan


Săptămâna trecută, prin intermediul unor interpelări, deputatul liberal de Vâlcea Laurențiu Cazan a formulat patru întrebări, către toți tot atâția miniștri, cu privire la procentele execuției bugetare pe anul 2023 în fiecare minister în parte.

Interpelarea formulată de către reprezentantul liberal al județului nostru în Camera Deputaților a sunat astfel: „Având în vedere Legea nr. 273/2006 privind finanțele publice locale, cu autoritatea de care dispuneți, vă adresez rugămintea să îmi comunicați răspunsul la următoarea întrebare: «Care este procentul execuției bugetare pe anul 2023 în ministerul pe care îl conduceți?»”.

Această întrebare a fost adresată următorilor: Simona Bucura-Oprescu – ministrul Muncii și Protecției Sociale; Ligia Deca – ministrul Educației; Angel Tîlvăr – ministrul Apărării Naționale; Bogdan Gruia-Ivan – ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării.

Toate întrebările au fost înregistrate în data de 7 februarie 2024. Miniștrii chestionați au termen legal pentru oferirea de răspunsuri scrise până la începutul lunii martie.

Vom urmări subiectul!