Oltchim pune la vânzare abonamentele pentru noul sezon


Clubul Sportiv Oltchim Râmnicu Vâlcea va scoate la vânzare, începând de astăzi, abonamentele pentru sezonul competiţional 2012/2013. Acestea vor putea fi achiziţionate, ca de obicei, de la Sala Sporturilor „Traian”. Important de precizat este faptul că, până în data de 15 august, numai cei care au deţinut un abonament pentru sezonul 2011/2012 îşi pot achiziţiona unul nou, menţinându-şi astfel locul în sala. După această dată, iubitorii handbalului care nu au deţinut un abonament în sezonul trecut îşi pot rezerva un loc, însă numai dintre cele care au rămas libere.

Important de ştiut pentru cei interesaţi este faptul că, prin achiziţionarea unui abonament, vor beneficia de intrarea şi rezervarea locului în Sala Sporturilor la toate jocurile oficiale şi amicale, interne şi internaţionale ale echipei Oltchim Râmnicu Vâlcea, cu excepţia finalei Ligii Campionilor (evident, în cazul în care handbalistele de la Oltchim se vor califica în ultimul act). Pentru acest joc, datorită configuraţiei diferită din tribunele arenei gazdă, posesorii de abonamente vor avea prioritate la achiziţionarea unui bilet.

Preţuri pentru toate buzunarele

Cele mai ieftine locuri care pot fi rezervate pe bază de abonament sunt cele din rândurile superioare ale sectoarelor A şi C. Un astfel de abonament poate fi achiziţionat contra sumei de 300 de lei. Alte preţuri ale abonamentelor în aceleaşi sectoare sunt 600, 1.000 şi 1.500 lei. Cele mai scumpe abonamente sunt cele din sectorul B. În această zonă a Sălii Sporturilor, preţurile abonamentelor pornesc de la 600 lei şi pot ajunge până la 3.000 lei.

Programul de vânzare al abonamentelor este următorul: Luni – Vineri 16.00-18.00; Sâmbătă 09.00-13.00. Mai multe detalii se pot găsi pe pagina oficială a clubului www.cs-oltchim.com.