Oficialii de la CSM invită publicul la meciul de prezentare


• cel mai important eveniment al anului pentru fotbalul vâlcean va avea loc sâmbătă, de la ora 11.00


Astăzi, în cadrul conferinţei de presă organizată la Stadionul „Municipal” din Râmnicu Vâlcea, oficialii Clubului Sportiv Municipal Râmnicu Vâlcea, Gheorghe Constantin (preşedinte), Lucian Munteanu (manager), Bogdan Medrea (director general), George Pirnea (ofiţer de presă) au făcut cunoscute amănuntele legate de disputarea partidei amicale de sâmbătă, atunci când în Zăvoi va poposi o fostă campioană a României, Dinamo Bucureşti, meciul urmând să fie unul de prezentare a lotului grupării vâlcene. Aşteptându-se la un aflux mare de spectatori, dornici să vadă pe „viu” o partidă cu o echipă de renume în România, conducătorii de la CSM au anunţat preţurile biletelor de intrare. Astfel, cel mai scumpe tichete vor avea preţul de 20 lei şi vor asigura un loc la tribuna oficială, în timp ce bilete mai ieftine pot fi găsite la tribuna a II-a şi peluze, acestea urmând să coste 8 lei.


Constantin: „Ne dorim un public cât mai numeros alături de noi”


Preşedintele clubului râmnicean, Gheorghe Constantin, invită publicul spectator la meciul de prezentare cu Dinamo, afirmând că aportul unui public numeros va aduce beneficii echipei atât în meciul cu Dinamo, dar mai ales la partidele din campionat. „Ne dorim un public cât mai numeros alături de noi la meciul cu Dinamo, cunoscută fiind motivaţia pe care spectatorii din tribune o oferă jucătorilor de pe teren. Acum nu pot să spun sigur că toţi vor fi motivaţi în sensul pozitiv, poate unii dintre ei vor resimţi o presiune, însă, rămâne cert faptul că publicul care te susţine îţi face bine de obicei, te motivează să dai un randament în plus. Şi în campionat ne dorim să avem publicul de partea noastră şi cred că vor veni mulţi spectatori în tribune mai ales că acum nu mai există nici altă echipă din Vâlcea în liga secundă care să divizeze într-un fel spectatorii”, a precizat Constantin.


Munteanu: „Claudiu Niculescu se va decide asupra componenţei finale a lotului de jucători”


Managerul din Zăvoi, Lucian Munteanu, a afirmat că lotul pentru viitorul sezon este în linii mari conturat, Claudiu Niculescu urmând să decidă în zilele următoare care este jucătorul venit în probe ce trebuie să plece din lot, astfel încât, la meciul de sâmbătă cu Dinamo, publicul să aibă posibilitatea de a vedea exact fotbaliştii care vor evolua pentru CSM în turul sezonului viitor. „Vreau să vă spun că din jucătorii veniţi în probe, la unii s-a renunţat deja, aşa cum ar fi cazul lui Voican. Totuşi, dintre aceştia, unul ar mai trebui să plece fiind prea mulţi pe anumite posturi. Dar asta va decide numai antrenorul Claudiu Niculescu, o hotărâre în acest sens urmând să fie anunţată zilele următoare”.


Mâine, amical cu Rapid


Mai trebuie precizat faptul că, până la meciul de sâmbătă cu Dinamo, CSM va întâlni mâine, de la ora 18.00, tot într-o partidă amicală, pe Stadionul „Valentin Stănescu” din Capitală, formaţia Rapid Bucureşti. Muncipalii vor debuta oficial în noua stagiune la finele săptămânii viitoare, atunci când vor evolua la Slatina. Primul joc pe teren propriu va avea loc în cadrul etapei a II-a, programată pe 14 septembrie, când în Zăvoi vor poposi orădenii de la FC Bihor.