„Oamenii din zona Horezu sunt hotărâţi să voteze USL!” (1)


Vladoiu_in_colegiu• spune deputatul Aurel Vlădoiu, care a participat la ample acţiuni populare în Cernişoara, Costeşti, Bărbăteşti şi Horezu

Prima jumătate a acestei săptămâni a fost încărcată de evenimente pentru Aurel Vlădoiu – candidatul Uniunii Social Liberale pentru Camera Deputaţilor. Parlamentarul zonei Horezu s-a deplasat din nou, în fiecare zi, în mai multe localităţi, unde s-a întâlnit cu mii de oameni care l-au asigurat că vor alege USL la alegerile din 9 decembrie.

Campanie „din casă-n casă” la Costeşti şi Cernişoara

În data de 19 noiembrie, deputatul Vlădoiu s-a deplasat la Costeşti, unde a făcut planuri comune cu primarul Toni Peştereanu pentru cele două săptămâni rămase până la alegerile parlamentare. „Am stabilit cum se vor derula acţiunile de la hramul de la Parohia Păpuşa, hramul de la Parohia «44 Izvoare« şi inaugurarea Căminului cultural de la Pietreni. Tânărul nostru primar de la Costeşti este un bun gospodar, care va schimba mult viaţa locuitorilor din comunitatea sa”, declară Aurel Vlădoiu. Apoi, la Cernişoara, a avut loc o întâlnire comună cu staff-urile de cam­panie ale PSD şi PNL, fiind stabilită data de 28 noiembrie ca zi a campaniei „din casă-n casă”, care se va încheia cu o adunare populară la Căminul cultural. „Lucru­rile sunt bine organizate şi sper să avem o prezenţă pe măsură la alegerile din 9 decembrie şi un scor foarte bun. Oamenii sunt hotărâţi să voteze USL şi ne-au făcut câteva recomandări pentru programul de guvernare”, a mai spus Aurel Vlădoiu.
CONTINUARE…