O nouă victorie în palmaresul sportivilor de la Clubul Tiger Gym Rm. Vâlcea


În data de 24 martie s a desfăşurat la Braşov gala de kickboxing pe regulamentul K 1 «Knockout Challenge», organizată de luptătorul profesionist de K 1 Nicu Dascălu. Evenimentul a fost un show şi s-a desfăşurat în club Knockout, patronat de luptătorul Nicu Dascălu. Invitat special a fost şi fostul luptător Local Kombat Ciprian Sora care a apreciat acest eveniment ca fiind unul reuşit. Clubul Tiger Gym Rm. Vâlcea condus de Viorel Stanciu, a fost prezent la acest eveniment cu sportivul Bălan Laurenţiu. Acesta s-a impus fără probleme în faţa lui Sava Alin de la clubul Shomo Kickboxing din Timişoara. Bălan «The Lord» Laurenţiu a dominat meciul reuşind chiar să-l trimită la podea în repriza a 2-a pe sportivul timişorean. Aceasta e victoria cu numărul 27 din 29 de meciuri.
K1 

«Balan Laurenţiu e un sportiv dedicat acestui sport şi consider că are un potenţial foarte ridicat chiar dacă are doar 18 ani. Acesta ne-a încântat pe toţi şi a făcut un meci senzaţional. Pe această cale doresc să-i felicit şi antrenorul, în persoana d-lui Viorel Stanciu care la descoperit şi a reuşit să-l aducă la acest nivel, iar împreună formează o echipă grozavă. Cu siguranţă clubul Tiger Gym Rm. Vâlcea va fi invitat şi la următoarele evenimente Knockout Challenge, pe care le voi organiza», ne-a declarat organizatorul acestui eveniment Nicu Dascălu.

«Sportivul meu s-a descurcat foarte bine reuşind să facă un meci deosebit. Bucuria a fost şi mai mare când organizatorul şi publicul prezent au apreciat acest lucru. Kickboxingul nu trebuie să fie doar un sport de nişă ci şi un spectacol de la care lumea trebuie să plece cu satisfacţie şi la care trebuie să revină de fiecare dată cu interes şi bucurie. Pentru Laurenţiu urmează o perioadă mai uşoară din punct de vedere sportiv, accentul mai mare urmând să fie pus pe pregătirea pentru primul mare examen din viaţă, examenul de Bacalaureat. Acesta se va antrena constant, dar nu va face decât meciuri amicale, de întreţinere. Doresc să mulţumesc pe această cale celor care ne susţin de fiecare dată: Rombat, Marshal, Casa Toscana, Perla Otlului, California Băbeni», ne-a declarat antrenorul clubului Tiger Gym Rm Vâlcea, Viorel Stanciu.

Antrenorul Tiger Gym anunţă că urmează schimbări majore în viaţa clubului una dintre ele fiind schimbarea sălii de antrenament cu una mai încăpătoare şi perfect utilată.