O NOUĂ ȘEDINȚĂ a Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice Vâlcea


Joi, 26 octombrie 2023, în zi de mare sărbătoare pentru creștinii ortodocși, cu începere de la ora 13.00, la sediul Prefecturii Vâlcea se vor desfășura două ședințe.
Cu începere de la ora 13.00, este programată ședința Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice Vâlcea (în sala nr. 2 de la parterul instituției). Tema întâlnirii este „Măsurile de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie – aplicabile în conformitate cu Legea nr. 226/2021, cu modificările și completările ulterioare”. Va prezenta Cora Cristina Pîrvu, director executiv în cadrul Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție Socială (AJPIS) Vâlcea.
Cu începere de la ora 14.00, în aceeași sală de la parterul Prefecturii Vâlcea, este programată ședința Comisiei de Dialog Social Vâlcea. Tema întâlnirii este intitulată „Tineri NEETs – oportunități de integrare pe piața muncii”. Va prezenta Costel Paul Ene, director executiv în cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Vâlcea.