O nouă mare speranţă a sportului vâlcean a fost premiată la CSŞ


Evoluţiile de excepţie pe care sportiva Secţiei Karate Andreea Elena Târcob le-a avut în ultima perioadă i-au adus, pe lângă cele două medalii cucerite la Campionate Naţionale, toată preţuirea şi stima conducerii Clubului Sportiv Şcolar Râmnicu Vâlcea. Luni, 2 decembrie, directorul clubului, profesorul Nicolae Bugheanu, împreună cu antrenorul Secţiei Karate, profesorul Mihai Ioniţă, au premiat-o pe această merituoasă sportivă. Prin rezultatele sale, Andreea Târcob a îmbogăţit palmaresul clubului râmnicean şi al secţiei la care este legitimată, dar a fost totodată şi un bun ambasador al sportului din judeţul nostru la nivelul întregii ţări. Astfel, conducerea CSŞ a continuat cu succes politica demarată de către directorul Nicolae Bugheanu, aceea de a premia, până la sfârşitul anului, sportivii de excepţie ce s-au făcut remarcaţi la întrecerile din 2013. În acest sens, putem aminti faptul că, în ultimele săptămâni, au mai fost premiaţi doi boxeri, Adrian Mihai şi Andrei Udubaşa.

„Andreea Târcob este o sportivă de excepţie a Clubului Sportiv Şcolar care a avut multe rezultate foarte bune, în ultima perioadă câştigând două medalii la Campionate Naţionale. Profitând şi de faptul că de Sfântul Andrei şi-a serbat onomastica, ne-am gândit că acum ar fi momentul cel mai bun pentru a-i face un cadou, pe care îl merită cu prisosinţă. Doresc să o felicit pentru aceste rezultate şi să mulţumesc antrenorului Mihai Ioniţă şi părinţilor ei pentru munca şi sprijinul pe care i l-au acordat, ei susţinând astfel un copil talentat care poate ajunge pe cele mai înalte trepte ale acestui sport”, ne-a declarat directorul CSŞ Râmnicu Vâlcea, profesorul Nicolae Bugheanu.

Când clubul nu dispune de fonduri, profesorii premiază sportivii din bani proprii

De asemenea, considerăm că este de datoria noastră să aducem la cunoştinţa cititorilor o faptă care, altfel, ar rămâne necunoscută. De la surse de încredere din cadrul Clubului Sportiv Şcolar, am aflat un amănunt foarte interesant. Întrucât CSŞ nu dispune de un buget tocmai generos, cadoul pe care Andreea Târcob l-a primit, unul absolut meritat, a fost asigurat, din fonduri proprii, de către directorul Nicolae Bugheanu şi antrenorul Secţiei Karate, profesorul Mihai Ioniţă. Nu ne rămâne decât să ne bucurăm la auzul unei asemenea veşti şi să le dorim celor doi profesori mult succes în activităţile profesionale şi să aibă parte în viitor de cât mai mulţi sportivi de excepţie.