O NOUĂ ACȚIUNE DE ECOLOGIZARE în comuna Câineni


Așa cum v-am mai informat prin intermediul ziarului nostru, în comuna Câineni, autoritățile locale au destul de mult de muncă pentru menținerea curățeniei pe raza localității pentru că zona, foarte frumoasă în mod natural, este… predispusă la a fi urâțită prin acțiunile unora dintre semenii noștri, care înțeleg să arunce gunoaiele unde le vine la îndemână.
Zilele acestea autoritățile din comuna condusă de primarul Ion Nicolae au organizat o nouă acțiune de ecologizare. Aceasta a vizat atât strângerea deșeurilor aruncate alandala, dar și ecologizarea unor zone din vecinătatea râului Olt și decolmatarea mai multor șanțuri de pe marginea unor străzi. Ca de obicei, rezultatele de la finalul acțiunii de ecologizare au fost unele care s-au măsurat în multe sute de kilograme (probabil chiar tone) de deșeuri colectate.
Și-au adus contribuția pentru buna desfășurare a acestei acțiuni beneficiarii de ajutor social de la Legea nr. 416, voluntari, cetățeni ai comunei, dar și angajați ai Primăriei Câineni.
Alăturat vă prezentăm o selecție de imagini surprinse de la această nouă acțiune de ecologizare.