O FEMEIE PIETON A FOST ACCIDENTATĂ după ce două mașini s-au tamponat în apropierea ei!


Ghinion teribil (din fericire nu și fatal!) pentru o femeie care dorea să traverseze strada în cartierul Copăcelu din sudul Râmnicului! O coliziune între două mașini a făcut ca una dintre acestea să ricoșeze, să o lovească pe femeie și să o proiecteze în alt autoturism, care se afla oprit pe sensul opus de mers.
S-a întâmplat miercuri, 24 mai 2023, în jurul orei 15.45, când polițiștii rutieri din Râmnicu Vâlcea au fost sesizați cu privire la faptul că, pe Drumul Național 67, în Copăcelu, s-a produs acest eveniment rutier.
„Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat de 21 de ani, în timp ce se deplasa cu mașina pe DN 67 din direcția Horezu către Râmnicu Vâlcea, din cauze care urmează să fie stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un alt autoturism care era oprit la trecerea de pietoni. În urma impactului, o persoană care era angajată în traversarea străzii a fost proiectată în alt autoturism, care se afla oprit pe sensul opus de mers. Persoana în cauză a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, ne-au anunțat polițiștii vâlceni.
Oamenii legii au mai făcut cunoscut și faptul că vor continua cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului rutier.