Nu aveau permis de conducere, dar s-au urcat la volan


• ce au pățit doi bărbați, din Măciuca și Măldărești, după ce au fost descoperiți de polițiști?
Sâmbătă, polițiștii din orașul Bălcești – Formațiunea Rutieră au organizat o acțiune pentru monitorizarea traficului pe raza comunei Măciuca. În urma activităților desfășurate, ei au identificat un bărbat în vârstă de 46 de ani, cu domiciliul în localitate, care conducea un autovehicul deși, conform cercetărilor desfășurate, nu deținea permis de conducere. Șoferul a fost verificat și cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
„În continuare, se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul pe drumul public fără permis de conducere, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 335, alin. 1 din Codul Penal”, transmit polițiștii vâlceni prin intermediul unui comunicat de presă.

Un tânăr s-a ales cu dosar penal

În aceeași zi, pe raza comunei Păușești Otăsău, oamenii legii aflați în misiune au oprit conducătorul unui scuter. În urma controlului de rutină s-a stabilit că vehiculul respectiv era condus de către un tânăr în vârstă de 24 de ani, domiciliat în comuna Măldărești. De asemenea, după verificările efectuate în bazele de date, s-a stabilit faptul că tânărul din Măldărești nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie. Pentru fapta sa, bărbatul urmează să răspundă în fața legii, pe numele lui fiind întocmit dosar de cercetare penală.