„Nu am făcut promisiuni deşarte, ci am prezentat oamenilor măsurile care se vor concretiza prin programul de guvernare al USL”


vladoiu_pietrari• declară Aurel Vlădoiu, candidatul Uniunii Social Liberale în Colegiul Horezu pentru Camera Deputaţilor

Zilele trecute, Aurel Vlădoiu – candidatul Uniunii Social Liberale în Colegiul Horezu pentru Camera Deputaţilor şi Remus Daniel Niţu – candidatul USL în Colegiul Horezu-Brezoi pentru Senat s-au deplasat în mai multe localităţi ale judeţului. La Pietrari, cei doi politicieni au mers prin târgul de săptămână, ocazie cu care au distribuit materiale promoţionale şi au discutat cu cetăţenii şi comercianţii. „Împreună cu domnul Dan Niţu, candidatul vladoiu_pietrari1USL pentru Senat, am stat de vorbă cu foarte mulţi locuitori din Pietrari, Păuşeşti – Otăsău, Bărbăteşti, Costeşti, Pietrari şi Stoeneşti. Am prezentat obiectivele guvernării USL pentru perioada imediat următoare, iar oamenii s-au arătat interesaţi de lucruri punctuale, cum ar fi locuri de muncă, indexarea pensiilor sau scăderea TVA la alimente. Pe lucrătorii de la Oltchim, care sunt într-un număr destul de mare din această zonă, i-am asigurat că pe premierul Victor Ponta îl interesează cu adevărat soarta combinatului. Tot în privinţa locurilor de muncă, este grav faptul că mulţi tineri pleacă să lucreze în alte ţări din Europa. Într-adevăr, situaţia din ţara noastră nu este tocmai bună, dar mesajele preşedintelui vladoiu_pietrari2Băsescu nu sunt potrivite şi trebuie să găsim condiţii pentru ca tinerii calificaţi să lucreze în folosul ţării noastre”, declară deputatul Vlădoiu. Alte măsuri ce se regăsesc în oferta electorală a USL sunt: moderni­zarea satelor şi crearea centrelor de colectare a fructelor; asigurarea asis­tenţei medicale şi compensarea medi­camentelor; indexarea pensiilor în raport cu rata inflaţiei şi salariul mediu pe economie; scăderea TVA la alimen­tele de bază; reducerea cu 5% a CAS pentru firmele care fac angajări noi; pla­ta TVA la încasarea facturii şi nu la emi­terea acesteia. „Nu am făcut pro­misiuni deşarte, ci am prezentat oamenilor mă­su­rile care se vor con­cretiza prin pro­gramul de guvernare al Uniunii Social Liberale”, a mai spus Aurel Vlădoiu.

Buneştiul va fi sprijinit de parlamentarii USL

În comuna Buneşti, Aurel Vlădoiu şi Dan Niţu s-au întâlnit cu primarul Viorel Radi, unul dintre gospodarii de frunte ai judeţului. „În Buneşti vom continua dialogul din casă-n casă cu locuitorii pentru a le prezenta ceea ce a făcut primarul Radi în folosul lor, pentru că Buneştiul este o comună de rang european. Noi vom fi în continuare lângă Viorel Radi şi îi vom susţine proiectele pentru dezvoltarea comu­nităţii locale”, afirmă deputatul Vlădoiu. Cei doi candidaţi ai USL au participat, de asemenea, la meciul echipei locale cu vecinii de la AS Pietrari.