Noul Ford Kuga duce eleganţa şi tehnologia SUV la un cu totul alt nivel


Pe 02 şi 03 martie, la showroom-ul Ford Primexprod din Râmnicu Vâlcea, s-a desfăşurat Weekend-ul Inovaţiei Ford, un eveniment de test drive cu Noul Ford Kuga. Trebuie amintit că firma Primexprod este dealer Ford pentru judeţele Vâlcea şi Gorj. Dotat cu o gamă largă de caracteristici inovatoare, Ford Kuga setează noi standarde pentru tehno­lo­gia SUV. Dealerul Ford din Râmnicu Vâlcea invită, în conti­nuare, vâlcenii să facă cunoştinţă cu cel mai inteligent SUV al acestui mare producător de automobile. Noul Ford Kuga a venit cu un design nou, atât la interior cât şi la exterior. Echipat cu cele mai noi tehnologii, tocmai pentru a oferi o experienţă unică la volan, chiar şi în situaţii de off-road, diferită de orice alt SUV.

Noul Ford Kuga include o serie de tehnologii create pentru o experiență a condusului mult mai plăcută, indiferent că mergi la cumpărături sau în vacanţă la munte. Astfel, vei aprecia detaliile inovatoare care îţi vor oferi confortul pe care îl aştepţi de la un SUV, dintre acestea: • Sistemul hands-free de deschidere automată a hayonului este cu adevărat util dacă ai mâinile ocupate. Nu trebuie decât să mişti piciorul sub bara de protecţie din spate şi hayonul se va deschide şi se va închide apoi automat; • Fiind un SUV inteligent, noul Ford Kuga încorporează sistemul SYNC. Acesta îţi citeşte cu voce tare mesajele şi oferă control vocal pentru muzică şi preluarea apelurilor de pe mobilul tău. Iar în situaţiile delicate, poate apela automat serviciul de urgenţă 112; • Sistemul inteligent de tracţiune integrală (IAWD), adaptat special pentru tracțiunea 4×4, analizează permanent terenul pe care rulezi. Acesta monitorizează condiţiile de deplasare şi ajustează automat cuplul necesar fiecărei punţi sau roţi, asigurând astfel aderenţa optimă. În plus, contribuie la reducerea consumului de combustibil; • Sistemul de protecție anti-răsturnare menține stabilitatea vehiculului în situații periculoase sau când faci manevre de evitare pe carosabil alunecos, ceea ce înseamnă o siguranță crescută a pasagerilor și o mai bună manevrabilitate a autoturismului.

Dotat complet cu numeroase caracteristici inovatoare, Kuga duce eleganţa şi tehnologia SUV (Vehicule Utilitare Sport) la un cu totul alt nivel.

Participând la acest test drive, putem spune că, într-adevăr, este o experiență foarte plăcută, unică, să conduci acest SUV produs de Ford. Nici nu-ţi dai seama că te afli într-un SUV, te bucuri de confortul unui maşini din clasa limuzină şi de toate facilităţile oferite de clasa off-road. Pentru a testa acest lucru, sunteţi aşteptaţi la Primexprod Rm. Vâlcea (Rm. Vâlcea, Str. Calea Bucureşti, nr. 70, jud. Vâlcea, telefon 0250730013), dealerul Ford din judeţul nostru.