NOI INVESTIȚII la Școala și Grădinița Olteni din Bujoreni


Reprezentanții Primăriei Bujoreni ne-au anunțat că investițiile derulate la Școala și Grădinița Olteni se află în faza finală. Astfel, administrația locală a realizat la unitatea de învățământ din satul Olteni o parcare, dar și un culoar de îmbarcare / debarcare a elevilor. De asemenea, a fost construit un teren multifuncțional (prevăzut cu teren de tenis, handbal și fotbal) și sistematizare pe verticală.
În locația modernă și spațioasă de la Grădinița Olteni, scene și personaje din povești și desene animate au fost pictate pe pereți. Imaginile colorate, care au menirea de a le dezvolta imaginația copiilor, au fost folosite pentru a decora sălile în care își desfășoară activitatea micuții din localitate.
„Rămân consecvent și tenace în atingerea scopului propus, acela de a investi cât mai mult în învățământ și, implicit, în viitorul copiilor din Bujoreni! Educația este pe primul loc în comuna noastră! Pentru viitor mi-am propus ca la fiecare unitate școlară din Bujoreni să construim câte un loc de joacă pentru copii, precum și să montăm sisteme de supraveghere și efracție la fiecare clădire. Abia atunci pot spune că am finalizat investițiile în școlile din Bujoreni”, a declarat Gheorghe Gîngu, primarul comunei Bujoreni.
• Material realizat cu sprijinul Biroului de comunicare al Primăriei Bujoreni