Noi investiții în Țara Loviștei: SE MODERNIZEAZĂ DRUMUL DE LEGĂTURĂ dintre Racovița și Titești


Joi, 26 mai 2022, președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a fost prezent în Țara Loviștei pentru a verifica stadiul lucrărilor care se desfășoară pentru asfaltarea Drumului Județean 703 P, drum de mare importanță în zonă, care avea nevoie de reabilitare, și care face legătura între comunele Racovița și Titești. Lucrările din această perioadă se desfășoară pe un sector de drum aflat pe raza comunei Racovița, acestea fiind realizate de către angajații Regiei Autonome de Drumuri și Poduri Vâlcea, instituție din subordinea Consiliului Județean Vâlcea.
„Acum modernizăm drumul de legătură dintre Racovița și Titești. Colegii de la RAJDP au început lucrările de asfaltare pe DJ 703 P, pe un sector de drum aflat pe raza comunei Racovița. Premergător, s-au refăcut șanțurile, s-a extins partea carosabilă și s-au amenajat rigole betonate. Anul trecut, tot pe acest drum, însă pe raza comunei Titești, am intervenit cu lucrări pentru consolidarea unei zone grav afectate de calamități. Ne dorim ca vâlcenii să circule în siguranță și pe acest drum care face legătura între localitățile Titești și Racovița”, a declarat, de la fața locului, Constantin Rădulescu, președintele Consiliului Județean Vâlcea.

Narcis Iliescu, primar: „Aceasta este o dovadă că localitatea Racovița se dezvoltă”

Prezent de asemenea pe tronsonul în care angajații RAJDP Vâlcea derulează lucrările de asfaltare, primarul comunei Racovița, Ion Narcis Iliescu, a mulțumit conducerii județene pentru sprijinul acordat, apreciind că aceste lucrări pot reprezenta începutul unei dezvoltări durabile de care poate beneficia localitatea vâlceană în viitor, mai ales că, nu departe de aici, peste câțiva ani, va fi funcțională și zona de intrare/ieșire pe Autostrada Pitești – Sibiu.
„Sunt foarte bucuros că începe dezvoltarea comunei Racovița. Aceasta este o dovadă clară că localitatea Racovița se dezvoltă. Acest drum județean trece prin trei localități, Racovița, trece prin comuna Titești și ajunge în comuna Boișoara. Erau necesare asfaltarea și lărgirea asfaltului, pentru că traficul s-a mărit considerabil, iar mașinile nu prea mai aveau loc să treacă unele pe lângă altele, asfaltul fiind foarte îngust”, a declarat primarul comunei Racovița, Narcis Iliescu.