„Ne continuăm drumul fără greşeală”


La puţine momente după încheierea partidei de duminică din Austria, câştigată cu greu de către handbalistele de la Oltchim în compania gazdelor de la Hypo Viena (scor 25-24), au apărut şi primele declaraţii din partea principalilor artizani ai acestei victorii.

Katarina Bulatovic, cea mai bună marcatoare a Oltchimului (autoare a zece goluri în acest meci), a declarat pentru GSP: „Sunt foarte bucuroasă că am câştigat, nu e important că am marcat eu. Important e că am obţinut o victorie, a cincea. Ne continuăm drumul fără greşeală. (…) Am spus-o după meciul de la Vâlcea că Hypo e cel mai puternic adversar şi acum s-a adeverit. A fost greu, nu am jucat bine în atac, dar apărarea şi portarii au făcut diferenţa. Paula a fost magnifică. (…) Mai avem un meci, cu Buxtehuder. Să trecem şi de al şaselea meci din grupă şi apoi ne gândim la următorii adversari. Eu, personal, nu am vreo preferinţă, nu mi-e frică de nimeni”, a adăugat muntenegreanca, prefaţând pe scurt tragerile la sorţi pentru stabilirea componenţei celor două grupe principale. Acestea vor avea loc marţi, 20 noiembrie, la Viena.

„Marija Jovanovic nu s-a accidentat grav”

Într-o declaraţie oferită pentru Mediafax, preşedintele Clubului Sportiv Oltchim, Petre Berbecaru le-a felicitat pe fete pentru succesul obţinut şi a adus câteva noutăţi despre starea Marijei Jovanovic, accidentată în minutul 34: „Este o victorie mare, care nu doar că ne asigură locul unu în grupă, dar a şi demonstrat că Oltchim poate trece peste orice adversar. M-am aşteptat la un meci greu, pentru că Hypo îşi juca şansa de a avea asigurată calificarea încă din seara aceasta. Era clar că va lupta cu orice preţ. Mi-a plăcut spiritul de luptă al fetelor. (…) Marija Jovanovic are probleme la glezna deaptă, dar mă bucur că nu e nimic grav la genunchi, aşa cum se părea iniţial. Să sperăm că îşi va reveni cât mai repede”.