Municipalii au ţinut „în şah” liderul Seriei Est


• Sportul Studenţesc – CSM Rm. Vâlcea 1-1
 

Duminică, la Buftea, fotbaliştii pregătiţi de antrenorii Laurenţiu Tudor şi Sorin Bucuroaia au susţinut cel de-al treilea meci de verificare din cantonamentul organizat în această perioadă. Municipalii au întâlnit Sportul Studenţesc, o formaţie destul de bine organizată pentru nivelul ligii secunde, principala favorită din Seria Est la promovarea în primul eşalon. Asemenea partidelor anterioare, cu Chindia şi FC Voluntari, vâlcenii au reuşit o figură frumoasă şi doar ghinionul a făcut ca ei să nu marcheze primii. Studenţii au profitat de neşansa municipalilor şi au deschis scorul în minutul 80, atunci când mijlocaşul Lazăr l-a „executat” pe experimentatul goal-keeper Adrian Pascal, transferat în această iarnă la gruparea din Zăvoi. Fotbaliştii de la CSM nu şi-au pierdut speranţele după primirea golului şi au continuat să lupte pentru a marca în poarta bucureştenilor. Insistenţele lor au fost răsplătite în chiar ultimele minute ale partidei, atunci când Nelu Nicolae a transformat o lovitură de la unsprezece metri.

Până în acest moment, municipalii au susţinut cinci partide de pregătire, ultimele trei cu prilejul cantonamentului organizat în judeţul Ilfov. Rezultatele obţinute au fost următoarele:

CSM – Posada Perişani 1-2

CS Turnu Severin – CSM 2-1

Chindia Târgovişte – CSM 1-0

FC Voluntari – CSM 2-2

Sportul Studenţesc – CSM 1-1

Astăzi, un nou amical

Până la încheierea cantonamentului organizat în judeţul Ilfov, vâlcenii vor mai susţine încă două jocuri de verificare. În primul dintre ele, programat astăzi, CSM va evolua în compania unei formaţii de Liga a III-a, ACS Berceni, liderul Seriei a treia. Joi, în ultimul meci, municipalii vor întâlni tot o grupare de Liga a III-a, Metaloglobus Bucureşti, ocupanta locului al treilea la finalului turului în clasamentul Seriei a doua.