BENT DAHL, turistul săptămânii la Costeşti


Antrenorul echipei de handbal feminin SCM Râmnicu Vâlcea (foto, în dreapta imaginii) şi-a petrecut marţi, 24 mai 2022, două ceasuri în localitatea munteană Costești. Împreună cu edilul Toma Peştereanu (foto, în stânga imaginii), Bent Dahl a vizitat superba mănăstire Arnota şi sala de sport din Costeşti.
„Vreau să încep prin a sublinia rolul şi a mulţumi liderilor galeriei echipei de handbal pentru această vizită, nişte băieţi de la noi din comună care sunt de toată isprava. Am petrecut două ore în compania unui om cu adevărat deosebit care mi-a mai dovedit încă o dată ce caractere construieşte sportul. A fost o reală plăcere să-l cunosc şi să stau de vorbă cu Bent Dahl şi sper ca vizita să-i poarte noroc şi să repete drumul pe la noi”, a spus Peştereanu.
Sportivele antrenate de către oaspetele norvegian al Costeştiului au programat primul joc al săptămânii la Bistrița, în compania formației CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, joi, 26 mai 2022, de la ora 18.00. Al doilea meci și ultimul din acest sezon competițional se va desfășura duminică, 29 mai 2022, în Sala Sporturilor „Traian” din Râmnicu Vâlcea, în compania formației Handbal Rapid București. Indiferent de rezultatele din aceste două jocuri, echipa Primăriei din Râmnicu Vâlcea va încheia campionatul pe locul al treilea, după cei doi granzi din Capitală, Rapid și CSM.