Mircia Gutău şi Eusebiu Veţeleanu – de vorbă cu râmnicenii


veteleanu_oameniCetăţenii municipiului Râmnicu Vâlcea ştiu cel mai bine care le sunt problemele şi tot ei de cele mai multe ori vin şi cu soluţiile.

Drept urmare, fostul edil Mircia Gutău împreună cu candidatul la funcţia de primar, Eusebiu Veţeleanu şi-au propus şi realizat nenumărate întâlniri cu cetăţenii din toate cartierele Râmnicului în scopul consultărilor acestora cu privire la proiectele aprobate şi nefinalizate până la această dată.

În urma întâlnirilor organizate  în zilele de luni, marţi şi miercuri cu cetăţenii din zona Goranu şi Ostroveni, zeci de probleme au fost ridicate de râmniceni.

Ţinând cont că în ultima vreme au apărut tot mai multe speculaţii cu privire la o eventuală retragere din această competiţie, Eusebiu Veţeleanu le-a spus cetăţenilor că din data de 28 aprilie candidatura a fost depusă şi acceptată asigurându-i că  o dată cu câştigarea alegerilor îşi va pune întreaga pricepere, experienţă şi putere de muncă în slujba lor, aşa cum au fost obişnuiţi de fostul edil Mircia Gutău.

„Aşa trebuie făcută campanie electorală, printre străzi, printre blocuri, pe alei, să discutăm cu oamenii şi să le spunem ce vrem să facem pentru ei, să ne cunoască. Asta trebuie să facă viitorul primar, pulsul nu-l iei de la televizor, trebuie să stai printre oameni pentru a afla problemele lor, altfel eşti rupt de realitate. Viitorul primar trebuie să fie printre oameni permanent, iar echipa noastră aşa va face”, a precizat Eusebiu Veţeleanu.

Pe ordinea de zi a întâlnirilor figurează probleme legate de  lipsa locurilor de muncă, a locuinţelor sociale, apă şi canalizare, câinii comunitari etc.

Referitor la acestea, Eusebiu Veţeleanu i-a asigurat că în programul său electoral un punct important îl reprezintă transformarea ultimului tronson de la fostul Cămin pentru Bătrâni din Ostroveni, aflat acum în paragină, în locuinţe sociale, amenajarea unui loc de joacă pentru copiii din zona respectivă. Alte puncte din programul electoral sunt: – darea în folosinţă a noului Cămin pentru Bătrâni din Ostroveni, a cărui construcţie a fost gata în anul 2009; – continua­rea programului de protecţie socială pentru pensionarii din municipiu, transport în comun gratuit, intrare gratuită  la stadion , Grădina Zoo şi Ştrandul din Ostroveni; – apă şi canalizare în absolut toate cartierele oraşului.

Acesta a intrat în competiţia electorală susţinut de Mircia Gutău care se bucură în continuare de o foarte mare popularitate.

Biroul de presă