Mihăești – sută la sută cu Pavelescu și Jurcan


Jurcan_Pavelescu_Barzageanu• primarul Bărzăgeanu, alături de locuitorii comunei sale, susțin candidații ARD pe colegiul Rm. Vâlcea Sud

Localnicii din Mihăești au primit, ieri, vizita candidaților Alianţei România Dreaptă în Colegiul Râmnicu Vâlcea Sud – pentru deputați – Aurelian Pavelescu, pentru senatori – Dorel Jurcan. Alături de ei, s-a aflat, în permanență, primarul Constantin Bărzăgeanu. Împreună s-au prezentat electoratului din Mihăești. O ofertă pe care locuitorii au acceptat-o din capul locului. Recomandarea venită din partea lui Bărzăgeanu, dar și CV-ul și notorietatea candidaților au fost argumente solide pentru a vedea în aceștia o echipă bine sudată și reprezentativă în Parlamentul României pentru Mihăești și pentru Vâlcea.

Aurelian Pavelescu a fost perceput, timp de 22 de ani, ca un luptător neobosit, un adevărat justițiar, una dintre vocile cele mai puternice din România care apără drepturile cetăţenilor şi dezvăluie cu curaj actele de corupţie. Același lucru i-au cerut și cetățenii din Mihăești și numai, toți cei cu care a intrat în contact – să se bată pentru salvarea și păstrarea Oltchimului, pentru respectarea contractelor de muncă de aici, pentru transparență iar cei care au greșit, fie că sunt oameni politici sau nu, să plătească. Senatorul Dorel Jurcan poate contribui, de asemenea, prin experienţa sa, de aproape 10 ani în Parlament, la crearea unui cadru legislativ favorabil atât pentru combinat cât şi pentru celelalte obiective industriale strategice ale Vâlcii.