Lamentările conducerii județului își primesc replica: „Ce te vaiți, domn președinte?! Bani pentru ATOP, cum ați găsit?!”


• anunțul lui Costi Rădulescu despre situația dramatică a salariilor subordonaților săi nu a înduioșat pe toată lumea

Declarația săptămânii care se încheie a venit de la vârful Consiliului Județean și aparține chiar primului om al legislativului: „Consiliul Judeţean se confruntă cu o situaţie dramatică, nu mai are bani pentru salariile angajaţilor din subordine, din instituţiile subordonate CJ. Am dat un miliard si jumătate Regiei de Drumuri pentru deszăpezire. Nu am primit de mult o rectificare bugetară pentru salariile angajaţilor din instituţiile aflate în subordine şi trebuie să avem mare grijă cum cheltuim banii. Angajaţii CJ lucrează într-o teroare extrem de mare din această cauză, important este că acum activitatea se desfăşoară mai fluid, lucrăm în echipă, hârtiile nu se mai plimbă de la un departament la altul de teama semnăturilor”.
Vorbele șefului PSD nu l-au înduioșat foarte mult pe unul dintre cei mai vocali lideri sindicali vâlceni, care a luat atitudine față de vorbele lui Rădulescu: „Ce te vaiți, domn președinte?! Nu sunt bani pentru fraierii de rând din Consiliu, dar bani pentru majorarea indemnizațiilor de ședință la ATOP cum ați găsit?! Ați pus căruța înaintea boilor și acum ați început văicăreala, păi așa se conduce un județ?”, s-a exprimat Ionel Vâncea pe tema banilor pe care CJ nu-i găsește pentru plata angajaților.