La sfârşit de săptămână, Serbările Timişoreana aduc voia bună la Râmnicu Vâlcea


A început anotimpul voii bune! Vara aceasta, Timişoreana şi-a pornit din nou caravana Serbărilor prin ţară. La sfârşit de săptămână, ne adunăm cu toţii pe Bulevardul Dem Rădulescu pentru trei zile de petrecere, cu bere proaspătă şi înspumată, cu mâncă­ruri alese, cu jocuri care mai de care şi cu muzică bună.

De când se ştiu, oamenii au pe­trecut. Iar de trei sute de ani încoace, Timişoreana le-a fost alături cu ce a ştiut mai bine: o halbă de bere rece şi bună, tocmai potrivită să te-nsoţeas­că la poveşti. Anul acesta, oaspeţii noştri vâlceni vor avea şi mai multe motive de petrecere, pentru că, timp de trei zile, vor avea parte de muzică de la cele mai bune trupe din Ro­mâ­nia, concursuri cu premii şi bere proaspătă.

Programul Serbărilor va începe în fiecare zi la ora 14.00, cu concursuri pentru cei care ne trec pragul, trubaduri, momente de pan­to­mimă şi nelipsiţii fotografi de epocă. Spre seară, ne vom antrena pentru concerte, cu şi mai multe jocuri şi întreceri. Vineri seara, de la ora 20, ne vor în­cânta Viţa de Vie şi Cargo. Sâm­bă­tă, 9 iulie, de la aceeaşi oră, îi veţi pu­tea asculta pe Vunk şi Holograf. Du­mi­nică, în ultima zi a Serbărilor, pe sce­nă vor urca Trupa Zero şi Direcţia 5.

Vă aşteptăm aşadar să veniţi cu toţii la sfârşit de săptămână la Ser­bările Timişoreana pe Bulevardul Dem Rădulescu, să ne bucurăm de trei zile ca-n poveşti. Este doar începutul unei veri cu voie bună şi cu Timişoreana alături.